English Contact Overzichtsbladzijde Niels Helsloot

Wie?

Niels Helsloot (1959-2008) hield zich als ongebonden onderzoeker bezig met filosofische achtergronden en praktische implicaties van opvattingen over taal (met inbegrip van waarheid, betekenis en identiteit). Na zijn studies Nederlands aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en filosofie aan de Universiteit van Amsterdam, is hij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gepromoveerd op een proefschrift over Friedrich Nietzsches vrolijke wetenschap. Daarnaast was hij filosofisch vertaler en redacteur, medeoprichter en redactielid van uitgeverij Parrèsia Press docent filosofie, vertaaldocent en opleider academische vaardigheden.


Wat?

Deze bladzijden omvatten met name verwijzingen naar eigen werk dat elders gepubliceerd is. Waar mogelijk worden ook de volledige teksten toegevoegd (dat proces is nog gaande).

Ook de nagelaten teksten en andere relevante documenten zullen nog op deze website worden toegevoegd. Dat proces zal beheerd worden door een Stichting, speciaal opgericht om het ongepubliceerde werk van Niels Helsloot toegankelijk te maken voor publiek. Voor meer informatie kunt u emailen via het "Contact" logo bovenin de bladzij.

Waar?

Zoek op trefwoord:

 

Zoek vanaf de overzichtsbladzijde:

 

Overzichtsbladzijde

Wanneer?

Laatst gewijzigd: 10 december 2008Begin van de bladzij

www.nielshelsloot.nl